Αντιρυτιδικό & Ενυδατικό κρεμοτζέλ ματιών

Αντιρυτιδικό & Ενυδατικό κρεμοτζέλ ματιών

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος που συγκρατεί το νερό διατηρώντας τη φυσική δομή, την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος. Ρυθμίζει την παραγωγή κολλαγόνου και έχει ισχυρή και αντιοξειδωτική δράση. Επουλωτικό, αναπλαστικό του δέρματος.

Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους

Αποδεδειγμένα διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά ορατά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων βελτιώνοντας την ελαστικότητά της, για μια υγιή, νεότερη και λαμπερή όψη.

Το Κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη στον οργανισμό που βελτιώνει την ελαστικότητα και την αντοχή του συνδετικού ιστού του δέρματος. Προστατευτικό, μαλακτικό, προσδίδει ελαστικότητα στο δέρμα.

Κολλαγόνο, φυσικής προέλευσης

Αυξάνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα σας για να σηκώσει, να σφίξει και να λειάνει την επιδερμίδα και να μειώσει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες.

Βιολογικό Δαμασκηνέλαιο: Πλούσιο σε ωμέγα 3 λιπαρά και βιταμίνες Α και Ε, που φροντίζουν να ενυδατώνουν το δέρμα.

Ρισβερατρόλη: Αντιοξειδωτικό, καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης.

Penravitin: Ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος.

Βιολογική αλόη: Επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος, ενυδατώνει, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου.

Σκουαλένιο: Μειώνει τις ρυτίδες, προστατεύει το δέρμα από τις UV ακτινοβολίες.

Με την πάροδο του χρόνου η ικανότητα του δέρματος να διατηρεί την υγρασία του και να παράγει υαλουρονικό οξύ & κολλαγόνο μειώνεται και αυτό έχει σαν συνέπεια το δέρμα να γίνετε πιο ξηρό, πιο λεπτό με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ρυτίδες.