Για τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ – ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ

 

Η μηχανική και η φυτοθεραπεία συνεργάζονται αρμονικά σε αυτό το προϊόν με αποτέλεσμα την νίκη στην μάχη κατά της κυτταρίτιδας.

Με τον όρο «κυτταρίτιδα» αναφερόμαστε στην εναπόθεση λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα, που συνοδεύεται από μειωμένης ελαστικότητας συνδετικό ιστό και έχει την χαρακτηριστική μορφή «φλοιού πορτοκαλιού» πάνω στο δέρμα.

Δημιουργείται από κακή τοπική αιμάτωση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα εκείνης της περιοχής να μην τρέφονται καλά. Έτσι ο οργανισμός, αντί να αναδομεί και να καίει το λίπος, το στέλνει να αποθηκευτεί στα λιποκύτταρα εκείνα που το έχουν πιο πολύ ανάγκη για να τραφούν. Η αφύσικη αυτή συσσώρευση λίπους οδηγεί τα συγκεκριμένα λιποκύτταρα να αυξάνουν σε όγκο, με αποτέλεσμα να συμπιέζουν τα αγγεία, αν εμποδίζουν τις ανταλλαγές ουσιών και αν επιδεινώνουν το πρόβλημα της μικροκυκλοφορίας.

Το έλαιο arnicas, το αιθέριο έλαιο κανέλλας και το αιθέριο έλαιο  quercia marina, βρίσκοντας ανοικτούς τους πόρους της επιδερμίδας, γεγονός που έχει συμβεί με τις κυκλικές κινήσεις της λούφας πάνω στο δέρμα κατά την διάρκεια ενός χαλαρωτικού ζεστού μπάνιου, πηγαίνουν κατευθείαν στον στόχο που είναι το λιποκύτταρο βοηθώντας στην τοπική καύση του λίπους που είναι αποθηκευμένο μέσα σε αυτό, την καλύτερη τοπική αιμάτωση και στην μείωση του όγκου των λιποκυττάρων.

Άρα η μηχανική χρήση της λούφας κάνει peeling στο δέρμα τοπικά ανοίγοντας τους πόρους, η θερμότητα που προέρχεται από το ζεστό νερό εξατμίζει τα έλαια arnikas, κανέλας και quercia marina των οποίων οι ατμοί οδηγούνται κατευθείαν στο λιποκύτταρο.

Αποτέλεσμα μετά από τοπική χρήση του συστήματος σαπούνι σφουγγάρι η επιδερμίδα στο σημείο γίνεται πιο λεία και έχουμε αισθητή όψη του φλοιού πορτοκαλιού ενώ το μπάνιο μας μυρίζει κανέλα.

Προϊόν φτιαγμένο στο εργαστήριο του φαρμακείου μας.

FACEBOOK