Για τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΑΛΟΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΑΛΟΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Η πανεπιστημιακή μου εκπαίδευση ως  φαρμακοποιός και τα βιώματα που είχα από τα παιδικά μου χρόνια βλέποντας την γιαγιά μου να χρησιμοποιεί υλικά και πρώτες ύλες από την  φύση με οδήγησαν στην ιδέα κατασκευής αυτής της κρέμας.

Ελαιόλαδο από το χωριό που μεγάλωσα, το Ελαιοχώρι Αρκαδίας και αλόη βιολογικής καλλιέργειας από την περιοχή της παραλιακής Κυνουρίας.

Πρώτες ύλες γνωστές για της ενυδατικές, επουλωτικές, θρεπτικές, καταπραϋντικές ιδιότητες τους, μας έμαθαν οι καθηγητές μας στην φαρμακευτική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αγαθά της φύσης που στο χωριό χρησιμοποιούσαν οι νοικοκυρές για να φτιάξουν <<πασαλείμματα>> για τα ταλαιπωρημένα, σκασμένα, ροζιασμένα χέρια από το μάζεμα και κλάδεμα της ελιάς, το σκάλισμα του κήπου, την περιποίησης των οικόσιτων ζώων, όπως επίσης και σαν αντιμετώπιση από τα <<καψίματα>> (εγκαύματα) από το ψήσιμο του  ψωμιού στον ξυλόφουρνο και το κάψιμο των κλαριών.

Ο συνδυασμός των παραπάνω  ως βασικών συστατικών και η προσθήκη επιπλέον εκχυλισμάτων καλέντουλας και χαμομηλιού, πρωτεϊνών σιταριού και μελιού, βιταμινών Α και Ε και τέλος μεταξιού και αλλαντοΐνης, δημιούργησαν την κρέμα χεριών.

Ιδιότητες

Ενυδατική, θρεπτική κρέμα χεριών και σώματος. Ενυδατώνει σε βάθος την σκασμένη επιδερμίδα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς επούλωσης του δέρματος, με θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες,  απορροφάτε αμέσως και προσφέρει 24ωρη φροντίδα και προστασία.

FACEBOOK