Για τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ

 

 

Ο κάθε γονέας έχει σαν σκοπό ζωής να προσφέρει ότι καλύτερο για το παιδί του. Αυτή η <<πληροφορία>> βρίσκεται εγκατεστημένη στο DNA του ανθρώπου.

Ο ρόλος του γονέα και μάλιστα του ‘πρώτη φορά γονέα’, είχε σαν αποτέλεσμα να ενεργοποιήσει την επιστημονική γνώση για την δημιουργία ενός προϊόντος για την περιποίηση του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος.

Το βρέφος έχει ανάγκη συνεχούς ενυδάτωσης, λόγω του γεγονότος ότι το βρεφικό δέρμα δεν έχει αποκτήσει ακόμα την δυνατότητα να συγκρατεί την υγρασία, η οποία είναι απαραίτητο στοιχείο για την υγεία του ανθρώπινου δέρματος. Γι’ αυτό τα μωρά θα πρέπει να τα κάνουμε συνεχώς μπάνιο, όχι γιατί είναι βρώμικα, αλλά για να τους προσφέρουμε την υγρασία που χρειάζεται το δέρμα τους για να συντηρηθεί υγειές με προϊόντα βρεφικής περιποίησης που έχουν ανάλογες ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Το παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο με άρωμα τσιχλόφουσκα περιέχει βιολογική αλόη για βαθιά ενυδάτωση, φυτικά και βιολογικά εκχυλίσματα λουλουδιών και φρούτων, γλυκερίνη τα οποία το καθένα με τα χαρακτηριστικά του προσφέρουν αναζωογόνηση, περιποίηση και φρεσκάδα.

Έχει φιλικό pH για το δέρμα, δεν περιέχει Parabens για συντήρηση, δεν περιέχει σιλικόνες, χωρίς αλλεργιογόνα, δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένο.
Με καταπληκτικό μωρουδίστικο άρωμα τσιχλόφουσκα, ξετρελαίνει και τους μεγάλους.

FACEBOOK