Για τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας

ΠΑΥΣΙΠΟΝΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ARNICA ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ

ΠΑΥΣΙΠΟΝΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ARNICA ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ

 

Μετά από μακρόχρονη εμπειρία στον πάγκο του φαρμακείου, από 11 χρονών παιδάκι , όταν πήγαινα στο φαρμακείο του θείου μου για να χαζέψω, στην συνέχεια ως ασκούμενος φαρμακοποιός και τα τελευταία 15 χρόνια ως πτυχιούχος φαρμακοποιός στον πάγκο του φαρμακείου, διαπίστωσα ότι η πρώτη αιτία επίσκεψης στο φαρμακείο είναι ο πόνος.

Ο πόνος είναι το δυσάρεστο εκείνο σύμπτωμα που συνήθως κάνει τον άνθρωπο να ζητήσει βοήθεια, συμβουλή και λύση από έναν επαγγελματία υγείας.

Πόνος στην μέση, πόνος στον αυχένα, πόνος στις αρθρώσεις, πόνος μετά από αθλητικές κακώσεις, πόνος στα μαλακά μόρια, πιασίματα, πρηξίματα και παράλληλα ασθενείς με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, όπου συνήθως τα παυσίπονα χάπια και κρέμες είχαν αντένδειξη σε συνδυασμό με τις φαρμακευτικές αγωγές τους καθώς και  ευαίσθητες ομάδες όπως έγκυες και μικρά παιδιά  όπου όλοι αυτοί πονούσαν, με οδήγησαν στο να φτιάξω στο εργαστήριο του φαρμακείου μου αυτή την κρέμα.

Η γνώση της φυτοθεραπείας που απέκτησα από τον  Βέλγο καθηγητή Vasat επί 2ετία, η εκπαίδευση επί της ομοιοπαθητικής φαρμακολογίας από τον καθηγητή Ζαφειρίου επί 2ετία καθώς και η λαϊκή ρήση ‘’βάλσαμο τα χέρια σου’’΄ ήταν η πηγή έμπνευσης.

Έλαιο Αrnicas, προέρχεται από το φυτό Arnica Montana με ισχυρή αντιφλεγμονώδη, αντιοιδηματική παυσίπονη δράση.

Βαλσαμέλαιο (St. John’s Wort) από το φυτό του αγίου Ιωάννη πολύ γνωστό από τα αρχαία χρόνια για την ισχυρή αναλγητική του δράση. Παράλληλα έχει άριστες επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Πρώτη βοήθεια σε εγκαύματα.

Ιδιότητες

Ισχυρή αντιφλεγμονώδη, αντιοιδηματική, παυσίπονη, επουλωτική, αντιεγκαυματική δράση. Χωρίς άρωμα, κατάλληλη για έγκυες και μικρά παιδιά.

Χρήση

Τοπική επάλειψη πολλές φορές την  ημέρα, μέχρι απορροφήσεως.

FACEBOOK