ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ

 

 

Ο κάθε γονιός έχει σαν σκοπό ζωής να προσφέρει ότι καλύτερο για το παιδί του. Αυτή η <<πληροφορία>> βρίσκεται εγκατεστημένη στο DNA του ανθρώπου.

Ο ρόλος του γονέα και μάλιστα του ‘πρώτη φορά γονέα’, είχε σαν αποτέλεσμα να ενεργοποιήσει την επιστημονική μου γνώση για την δημιουργία ενός προϊόντος για την περιποίηση του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος.

Το βρέφος έχει ανάγκη συνεχούς ενυδάτωσης, λόγω του γεγονότος ότι το βρεφικό δέρμα δεν έχει αποκτήσει ακόμα την δυνατότητα να συγκρατεί την υγρασία, η οποία είναι απαραίτητο στοιχείο για την υγεία του ανθρώπινου δέρματος. Γι’ αυτό τα μωρά θα πρέπει να τα κάνουμε συνεχώς μπάνιο, όχι γιατί είναι βρώμικα, αλλά για να τους προσφέρουμε την υγρασία που χρειάζεται το δέρμα τους για να συντηρηθεί υγειές με προϊόντα βρεφικής περιποίησης που έχουν ανάλογες ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Το παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο με άρωμα τσιχλόφουσκα περιέχει βιολογική αλόη για βαθιά ενυδάτωση, φυτικά και βιολογικά εκχυλίσματα λουλουδιών και φρούτων, γλυκερίνη, τα οποία προσφέρουν αναζωογόνηση, περιποίηση και φρεσκάδα.

Έχει φιλικό pH για το δέρμα, δεν περιέχει parabens για συντήρηση, δεν περιέχει σιλικόνες, χωρίς αλλεργιογόνα, δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένο.
Με καταπληκτικό μωρουδίστικο άρωμα τσιχλόφουσκα, ξετρελαίνει και τους μεγάλους.