Βιοσυντονισμός

Τί είναι βιοσυντονισμός

 Η βασική ιδέα της εφαρμογής του βιοσυντονισμού βασίζεται στην γνώση ότι το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει σε συγκεκριμένες συχνότητες του ηλεκτρομαγνητικού του πεδίου. Οι οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες ή παθολογίες στο ανθρώπινο οργανισμό αλλάζουν  τις τιμές των συχνοτήτων αυτών.

Ο βιοσυντονισμός επιδρά σε προληπτικό επίπεδο ενδυναμώνοντας τις υγιείς συχνότητες στον οργανισμό και αποδυναμώνοντας τις παθολογικές. Η μέθοδος του βιοσυντονισμού είναι μια ολιστική, ανώδυνη και ακίνδυνη μέθοδος που βασίζεται στις αρχές της βιοφυσικής.

Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού έχει κανείς την δυνατότητα της πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού, που δυνητικά μπορούν να εξελιχθούν σε παθήσεις.

Κάθε οργανική ή ανόργανη ύλη εκπέμπει μοναδικές ταλαντώσεις που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Οι ταλαντώσεις αυτές μετριούνται σε χερτζ (Hz) και ποτέ δεν συμπίπτουν μεταξύ τους. Διαφορετική ταλάντωση συνεπάγεται και διαφορετικό υλικό. Οι ταλαντώσεις ενός κυττάρου της καρδιάς είναι εντελώς διαφορετικές από τις ταλαντώσεις ενός κυττάρου του συκωτιού κ.ο.κ. Το ίδιο ισχύει για τα όργανα μας, όπως επίσης για τους παθογόνους οργανισμούς. ORoyalRaymondRifeδημιούργησε έναν ευρύτατο άτλαντα συχνοτήτων, μεταξύ των οποίων και εκείνων των μικροοργανισμών που προσβάλλουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτές οι συχνότητες μπορούν να γίνουν αντιληπτές από μια συσκευή που κάνει κύκλωμα με το σώμα του πάσχοντα.

Η χρήση της συσκευής μπορεί να ανιχνεύσει με επιτυχία 98% τα αίτια προβλημάτων της υγείας, κάτι που δύσκολα επιτυγχάνεται με άλλες μεθόδους που συνήθως κάνουν καταγραφή των συμπτωμάτων και όχι αναγνώριση και αντιμετώπιση των αιτιών της νόσου.

Πέρα από τη μεγάλη ακρίβεια στον προσδιορισμό της αιτίας, τα πλεονεκτήματα της βιοσυντονιστικής ανίχνευσης είναι πως σε μια συνεδρία, ανώδυνα και ακίνδυνα, αποκαλύπτονται όλα τα ζητήματα υγείας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Μπορεί να εντοπίσει μικροβιακές, ηλεκτρομαγνητικές ή γεωπαθητικές επιβαρύνσεις, ελλείψεις συγκεκριμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων, τα ενεργειακά αποθέματα του οργανισμού, προδιαθέσεις οργάνων και παθολογία, βιολογική ηλικία οργανισμού, ψυχοσυναισθηματική κατάσταση, καθώς και να κάνει έλεγχο για αντοάνοσα νοσήματα.

Επιπλέον, μπορεί να γίνει μια πρώιμη αναγνώριση ορμονικών διαταραχών, οι οποίες στην εποχή μας είναι πλέον ιδιαίτερα συχνές. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από υποκλινικές  (χωρίς ειδικά συμπτώματα) διαταραχές που συχνά δεν φαίνονται σε εξετάσεις στο αίμα, αλλά αντιμετωπίζονται σημαντικά με ορμονική αποκατάσταση. Επίσης πολλές περιπτώσεις χρόνιας κόπωσης, πονοκεφάλων, ατονίας κτλ. οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές.

Στη χώρα μας ο βιοσυντονισμός συγκαταλέγεται στις εναλλακτικές θεραπείες μαζί με το βελονισμό, με υπουργική απόφαση στις 24/08/2016. Στη Ρωσία η μέθοδος αυτή καλύπτεται από τα δημόσια ταμεία και στη Γερμανία από τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

1.Ακριβής – Εντοπίζει με ακρίβεια που φτάνει έως και 98%,  παράσιτα, ιούς, και μικροοργανισμούς, καθώς και το σημείο του ανθρώπινου σώματος,  στο οποίο  βρίσκονται αυτά.

2.Ανώδυνη – Δεν απαιτείται για τη χαρτογράφηση η  λήψη υγρών, αίματος ή άλλων στοιχείων από το σώμα, με βελόνες ή άλλα μέσα.

3.Σύντομη – Η διάρκεια της χαρτογράφησης είναι πολύ σύντομη για ένα πλήρες checkup όπως  αυτό που αντιστοιχεί σε όλους τους κλάδους της συμβατικής ιατρικής και τα αποτελέσματα βγαίνουν αμέσως.

4.Πλήρης – Κατά τη διαδικασία, <<σαρώνονται>> για παθογένειες όλα τα όργανα και κάθε σημείο του ανθρώπινου σώματος.

5.Απλή – Ο εξεταζόμενος κάθεται αναπαυτικά σε μία καρέκλα κρατώντας στο χέρι του μια χάλκινη ράβδο ή φορώντας ακουστικά.

6.Καθολική – Εντοπίζει μικροοργανισμούς και άλλους παράγοντες, που δρουν επιβαρυντικά στον ανθρώπινο οργανισμό και μειώνουν την βιοενέργεια και την ηλεκτρική ενέργεια του σώματος.

7.Ουσιαστική – Εντοπίζονται οι αιτίες της ασθένειας. Αυτό παρέχει τη δυνατότητα για την εν συνέχεια στοχευόμενη και ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι μόνο του συμπτώματος.

8.Προληπτική – Εξερευνεί σε κυτταρικό επίπεδο τον οργανισμό μας και βλέπει την προδιάθεση του, πριν ακόμα εκδηλωθούν τα συμπτώματα.

*Η συσκευή χρησιμοποιείται ως οδηγός και μόνο για τον σκοπό του ελέγχου. Αυτή η συσκευή είναι σαν το πιεσόμετρο, δείχνει ενδείξεις, και δεν είναι διαθέσιμη για θεραπεία. Εναπόκειται στον ασθενή να κάνει αλλαγές στον τρόπο ζωής για την πρόληψη του προβλήματος, και να επισκεφθεί τον κατά τόπου ιατρό του.